Select Menu

Slider

könyvek

szerző

Sport

Gazdaság

Fotóalbum

Vendéglátás

Videók

» » » » » » Csépányi Balázs: Arcok álruhában
«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés

Naponta bújtat az élet álruhába, amikor szembesülnünk kell önmagunkkal. Amikor az arcunkat egészen más profilból mutatjuk, mint akik valójában vagyunk. Csépányi Balázs novelláinak és jegyzeteinek szereplői is ugyanilyen emberek: a maguk hibáikkal, örömeikkel, bánataikkal vagy éppen drámai élethelyzeteikkel.

Ez a könyv szemelvényeket mutat és tükröt tart elénk a hétköznapokban. És teszi ezt olyan nemes egyszerűséggel, hogy élvezet olvasni ezt a könyvet.
Akár buszon, villamoson: nyugatitól a keletiig, Moszkva-tértől a Nagyvárad-térig, Sepsiszentgyörgytől Sopronig.

Önmagunk álmait, félelmeit vagy éppen fájdalmait fogalmazzák meg ezek a rövid és velős írások, néhol annyira megdöbbentve és pszichikai mélységekbe nyomva le az ember lelkét, hogy onnan csak a tisztítótűz energiái képesek a felszínre hozni azt.

Az „arcok álruhában” fogalom nem csupán preventív módon értendő, a könyvet végigkísérő mély mondanivaló, hanem szubjektivitásában is organikus egységbe fogja össze, a gondolatiság, a periferiális lét és lelkiség pilléreit. Mely pillérekből koncepciózusan jól felépített művekké formálódnak a gondolatok (novellák és jegyzetek).

A könyv szerkesztésében is fenomenális, hiszen teret ad a gondolatoknak. Egy olyan teret, ami méltán szolgálhat az önfelismerés jegyzetfüzetéül is, hogy azt majd újra és újra elővéve szembesülni tudjunk a belső valónkkal. 
Ára: 900 forint postaköltséggel
Rendelhető: info@polusonline.com

«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés